Det fysiske energifelt

Det fysiske energifelt

Ondt i kroppen, ondt i hovedet, stive led og andre fysiske udfordringer.
Det fysiske energifelt, der forsøger at råbe dig op.
Smerter fortæller dig ofte noget om, hvad du har brug for at se ind i og tage stiling til.
Hvor stopper du dig selv?

Fysisk/æterisk energifelt

Det fysiske energifelt – eller det æteriske energifelt er det lag, der ligger tættest på kroppen. Det er i dette lag, vores livsenergi/QI løber. Det æteriske lag går i gang lige efter vi er blevet født, når navlestrengen kappes. 

Indtil da er vi blevet forsynet med livsenergi fra vores mor via navlestrengen, men her bliver den overført til os selv og vi skal nu til at trække vejret selv og indtage QI fra luft og den føde vi spiser. 

Indenfor qigong kendes det også som WeiQi, hvilket svarer til kroppens immunforsvar. WeiQi løber lige under hudoverfladen og hjælper til at holde bakterier og vira på afstand.

Når du praktiserer qigong holder du hele tiden dit fysiske energifelt smidigt og i stor stil også fri for stagnation. Med et smidigt felt, er der også større chance for, at du hele tiden kan bevæge dig frit og holde dårlige påvirkninger fra døren.

Ubalancer i det fysiske energifelt

Dette energifelt fungerer som et forsvar mod udefrakommende påvirkninger. Det er som et ydre immunforsvar.

Ubalancer i det æteriske lag viser sig blandt andet ved fysiske påvirkninger i form af smerter i kroppen. 

Det kan være, at du slås med konstant ondt i ryggen, ondt i hovedet eller tilbagevendende lændeproblemer. Din bevægelsesfrihed er generelt udfordret pga. gener. 

Ubalance opstår, når der er stagnation i din livsenergi/QI. Du bliver nærmest låst fast, hvilket gør, at du får ondt. 

Det er som regel når fysiske smerter dukker op, at du kommer afsted til behandling fordi du kan mærke, at det irriterer. Ubalancen kan dog have været undervejs i længere tid og være startet i et af de andre energifelter, hvorfra det har fået lov at arbejde sig ind på kroppen.