Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for online produkter hos Mengs Univers

Betaling

Betaling foregår via Stripe. Du sendes direkte til betalingssiden, når du klikker på knappen “køb nu”. Efter endt betaling sendes du direkte videre til siden, hvor du kan downloade serien til dit eget brug. 

Ønsker du at betale med MobilePay er dette også muligt. Her bedes du sende mig en mail med, hvilken serie du ønsker, og så vil du modtage et link til download efterfølgende. 

Aftale om brug af online produkt

Produkter, der købes, er personlige og må kun benyttes af køber og andre personer i husstanden. Ønsker du at give et online produkt som gave, sendes produktet til modtagers Email-adresse. Der skal her gøre opmærksom på, at modtager i den forbindelse accepterer mine persondataoplysninger.

Ved køb af online produkt, skal du indenfor 30 dage have downloadet til din egen enhed, da linkdelingen herefter slettes.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret på dit køb. Ønsker du at benytte dig af denne, skal du sende mig en Email med oplysninger om, hvilket kontonummer eller mobiltelefonnummer pengene skal tilbageføres til.

Ansvarsfraskrivelse

Jeg udarbejder serier og materiale ud fra den uddannelse jeg har taget indenfor qigong samt de kurser jeg har valgt at tage efterfølgende. Jeg bruger min viden fra alle mine uddannelser og mine personlige erfaringer til at videreformidle stoffet på bedste vis. Jeg garanterer derfor ikke, at du får de ønskede resultater af dine køb eller din praksis.

Føler du ubehag ved øvelserne, så stop brugen af dem og kontakt mig meget gerne for en snak. Det kan være, at der er nogle små justeringer, der skal gøres eller at der er øvelser, som ikke er gode for dig lige nu. 

Personoplysninger 

Jeg gemmer dine oplysninger i henhold til min persondatapolitik, som du kan læse her.

Priser

Alle priser er angivet inkl. moms