Meditation

Meditation

Meditation med klang, krystaller og healing. Giv slip for en stund og bliv guidet gennem en healing af dig selv.

Meditation

Meditation med dig i fokus – en hel time. Mærk roen, stilheden og letheden brede sig til de blide toner og vibrationer fra klangskåle.

Under meditationen har du mulighed for at have krystaller liggende på dig eller ved dig. De er med til at give dig en dybere healing sammen med klangskålene, da du vælger dem, du har brug for. 

Du behøver ikke at vide, hvad krystallerne gør – blot vid, at du har valgt dem, fordi de støtter dig under meditationen. 

Chakraer

Jeg guider dig gennem en meditation med fokus på at bringe balance og healing til dine chakraer. Du behøver ingen forkundskab, da jeg fortæller undervejs, hvor du skal bringe energien hen og hvor chakraerne er placeret. 

Meditation er for alle – også dig!

Meditation – det kan jeg ikke finde ud af! Det er det første, mange siger.
Så spørger jeg gerne – kan du finde ud af at trække vejret? Det kan de fleste.

Hos mig handler det om, at du læner dig tilbage og tillader dig selv at tage imod. 

Din vejrtrækning vil hjælpe dig til at komme i en meditativ og afslappet tilstand. Og ved at tage de dybe vejrtrækninger, som du bliver guidet i, vil du berolige både din krop og dit sind.

Praktisk information

Meditationen vil vare ca. 45 – 50 minutter og der vil være ca. 10 – 15 minutter til stille og roligt at komme tilbage til nuet og til dig selv samt eventuelt snakke om, hvad du har oplevet.

Jeg har måtter, tæpper og puder. Har du brug for at sidde, har jeg også stole. Du er velkommen til selv at medbringe ekstra udstyr.

Kom gerne 10 minutter før vi starter, så der er tid til betaling, finde krystaller, evt. toiletbesøg og at finde dig til rette på din plads. 

Det er også altid rart lige at kunne få små-snakket lidt inden vi går i gang. 

Har du ikke været med før, så skal jeg nok introducere dig til fremgangsmåden. 

Pris: 175 kr. som betales ved tilmelding. Tilmelding er bindende og penge refunderes ikke, hvis du må udeblive. Dog må du gerne overdrage din plads til anden side. 

Du kan læse mine handelsbetingelser her.

Find tider og datoer i min kalender.