Børn og Healing

Børn og healing

Lad dit barn finde ro og forståelse i sig selv.
Dit barn får lettere ved at mærke sig selv.
Du får større forståelse af dit barn.
Her bliver børn set, rummet og forstået.

Børn og healing

Børn og healing – hjælper det noget? 

JA! Det gør det naturligvis. Fordi børn er nærmest som svampe. Svampe, der optager al energi omkring dem. Både den tunge og den lette. 

De er også antenner, der opsnapper alt, hvad der foregår omkring dem. 

De reagerer så at sige på det hele og kan blive virkelig forvirrede, urolige og utrygge, når de ikke ved, hvordan de skal håndtere alle disse input. 

Når børn får healing, så beroliges hele deres nervesystem og de kan trække vejret lettere igen. 

Med mere ro på, kan de begynde at placere energierne omkring dem, men også i dem selv. De bliver bedre i stand til at rumme dem selv, være i dem selv og være dem, de er. Fordi de intuitivt ved, om de skal forholde sig til det omkringliggende eller ej. 

Børn mærker intuitivt, at healing er godt for dem, da de er åbne overfor, at energi kan flyde ind og ud af dem. Også selvom de ikke altid kan sætte ord på.

Antennerne og udfordringerne

Jeg siger, at børn er som antenner. Det er de fordi, de opsnapper alt det, som foregår omkring dem.

De er åbne for både stemninger og følelser hos andre mennesker. De mærker, når der er balance og ubalance. Fred og ufred. 

Det kan være svært at håndtere, når de ikke ved, hvad der sker.

Selvom de ikke ligner nogen, der følger med i deres omgivelser, så kan du være ret sikker på, at deres energifelt opsnapper alt, hvad der sker. Det samme sker i øvrigt også ofte i unge og voksnes energifelter. Vi påvirker hinanden. 

Det kan være belastende for et barn at forholde sig til alt det, der sker fordi det ikke helt forstår det eller kan sætte ord på. 

Det gør, at barnet nogle gange kan få en adfærd, der kan være svær at håndtere. Det kan også være, at barnet har det svært følelsesmæssigt og måske trækker sig ind i sig selv, fordi det dybest set ikke ved, hvad der sker og hvordan det skal gribe det hele an.

Mit arbejde med healing af børn

Healing af børn, foregår i deres tempo og på deres præmisser. Nogle har let ved at hoppe på briksen og lægge sig til at slappe af. Andre har brug for at være tæt på den voksne, der er med for at se mig an. Det tager vi stille og roligt på den pågældende dag.

Uanset, hvad behovet er for den enkelte, så er der tid og rum til dette. Jeg taler med dit barn undervejs og lader det også være en del af egen healing ved f.eks. at arbejde med sten og krystaller eller klangskåle. 

Børn mærker helt intuitivt, at healing er godt for dem og der vil derfor ikke altid være behov for en masse ord, da bare tager i mod.

Børn i alderen 0 – 5 år vil typisk få healing igennem den voksne og oftest igennem moderen, da der her er en meget stærk binding. Fra 5 år og opefter kan barnet få healing selv.

Grundlæggende arbejder jeg på samme måde, om det er børn eller voksne. Ved mindre børn ( 2 – ca. 10 år) vil den primære kommunikation foregå mellem den voksne og mig. 

Forældre og barn

Som forældre er din hensigt at gøre det bedste for dit barn – altid. I er desuden tæt forbundet med hinanden på energetisk plan. I mærker hinanden. Det, du kan være opmærksom på, som forældre, er, at du selv er barn af dine forældre. Du er selv et menneske, der indeholder oplevelser gennem dit liv, som har været både tunge og lette. 

De tunge har det med at ophobe sig i vores energifelt og ligge og tynge os. Det er lidt som at opbevare en masse gammelt indbo på loftet, som aldrig bliver brugt igen og i stedet burde sendes ud af huset. Denne tyngde i dit energifelt vil du kunne give videre til dit barn. Eller dit barn vil energetisk og ubevidst reagerer på, at du har nogle gamle sager liggende på lager – fordi dit barn er en antenne. 

Derfor kan det være en god idé, at du enten arbejder med din egen healing sideløbende eller at I får det, jeg kalder Familie Healing. 

Urolige børn til healing

De sker, at børn er meget urolige under healing. Det kan også være, at de ligger helt bevidst og venter på, at det er slut igen. Det gør de ofte, når de har modstand på det. Det hænger også sammen med usikkerhed på, hvad der skal ske. 

Jeg mærker deres modstand og jeg er på ingen måde bange for den. Jeg sætter som regel ord på den. 

Noget af det hænger sammen med, at de er vise sjæle, der egentlig godt ved, hvordan de skal holde sig selv i balance. De synes derfor, at det er “spild af tid” at ligge på briksen. 

Jeg kan sagtens opleve, at et barn decideret keder sig – både højlydt og stille. Nogle børn kan være direkte afvisende, hvilket jeg også tager helt roligt. 

Så.. Oplever du, at dit barn opfører sig uroligt, så forsøg blot at gå med det. Undlad at reager på det og irettesætte. Det er en del af barnets udvikling og healing. 

Mit barn vil ikke afsted igen

Det vil altid være en fordel, at barnet får healing flere gange. Især, hvis det har det rigtig skidt. MEN! Det er altid en vurdering, som du, som voksen, skal tage. Det er dig, der helt dybt inde mærker, om dit barn skal afsted igen eller ej. Barnet kan ikke altid tage denne beslutning selv, fordi det ikke kan se det store perspektiv. Det kan du. 

I sidste ende, er det dit valg og det skal give mening for både dig og dit barn. Derudover skal du naturligvis have følelsen af, at jeg kan hjælpe og at kemien er der.

Vigtigt at vide

Som voksen skal du vide, at du også indirekte får healing, da barnet som sagt reagerer på dig som den, der “fører an.” Det betyder at din indstilling til healing af barnet er væsentlig, da det vil mærke, hvis du er skeptisk. Du skal derfor gøre op med dig selv, om du er klar til også at give noget af dig selv i forhold til at hjælpe barnet. Da du og barnet hænger sammen, vil det øge healing af barnet, hvis du selv modtager.

De fleste børn reagerer positivt på healing uanset den voksnes indstilling, men jo ældre barnet er, jo mere skæver det også til den voksne for at se, om der er accept.