Børn og Healing

Børn og healing

Børn og healing er også foreneligt. Især i de tilfælde, hvor barnet har det svært af den ene eller den anden årsag. Jeg hjælper til at give dit barn ro og at stå stærkere i sig selv. Jeg ser dit barn og hvad det rummer. At blive set er i sig selv med til at give noget styrke. En af mine opgaver er, at hjælpe børn til at huske, hvem de er.

Børn og healing

Børn og healing er en god kombination. Hvorfor? Fordi de intuitivt mærker, at det er godt for dem. Fordi de stadig er åbne overfor, at energi kan flyde ind og ud af dem. Selvom de ikke altid kan sætte ord på.

Børn er som antenner. De opsnapper alt det, som foregår omkring dem. De er åbne for både stemninger og følelser hos andre mennesker. Selvom de ikke ligner nogen, der følger med, så kan du være ret sikker på, at deres energifelt opsnapper alt, hvad der sker. Det kan være belastende for et barn at forholde sig til alt det, der sker. Og lige som hos os voksne, så ophober det sig i kroppen og barnets energifelt. 

Det gør, at barnet nogle gange kan få en adfærd, der kan være svær at håndtere. Det kan også være, at barnet har det svært følelsesmæssigt og måske trækker sig ind i sig selv, fordi det dybest set ikke ved, hvad der sker og hvordan det skal gribe det hele an.

Sådan arbejder jeg med healing af børn

Grundlæggende arbejder jeg på samme måde, om det er børn eller voksne. Ved mindre børn vil den primære kommunikation foregå mellem den voksne og mig, da barnet kan have svært ved selv at sætte ord på. 

Børn mærker helt intuitivt, at healing er godt for dem og der vil derfor ikke altid være behov for en masse ord, da deres forandring sker af sig selv. De har ikke behov for forklaringer – det er os voksne, der har det. 

Healing af børn, foregår i deres tempo og på deres præmisser. Nogle har let ved at hoppe på briksen og lægge sig til at slappe af. Andre har brug for at være tæt på den voksne, der er med for at se mig an. Det tager vi stille og roligt på den pågældende dag.

Uanset, hvad behovet er for den enkelte, så er der tid og rum til dette. Jeg taler med dit barn undervejs og lader det også være en del af egen healing ved f.eks. at arbejde med sten og krystaller eller klangskåle. 

Børn i alderen 0 – 5 år vil typisk få healing igennem den voksne og oftest igennem moderen, da der her er en meget stærk binding. Fra 5 år og opefter kan barnet få healing selv.

Forældre og barn

Som forældre er din hensigt at gøre det bedste for dit barn – altid. I er desuden tæt forbundet med hinanden på energetisk plan. I mærker hinanden. Det, du kan være opmærksom på, som forældre, er, at du selv er barn af dine forældre. Du er selv et menneske, der indeholder oplevelser gennem dit liv, som har været både tunge og lette. 

De tunge har det med at ophobe sig i vores energifelt og ligge og tynge os. Det er lidt som at opbevare en masse gammelt indbo på loftet, som aldrig bliver brugt igen og i stedet burde sendes ud af huset. Denne tyngde i dit energifelt vil du kunne give videre til dit barn. Eller dit barn vil energetisk og ubevidst reagerer på, at du har nogle gamle sager liggende på lager – fordi dit barn er en antenne. 

Derfor kan det være en god idé, at du enten arbejder med din egen healing sideløbende eller at I får det, jeg kalder Familie Healing. 

Vigtigt at vide

Som voksen skal du vide, at du også indirekte får healing, da barnet som sagt reagerer på dig som den, der “fører an.” Det betyder at din indstilling til healing af barnet er væsentlig, da det vil mærke, hvis du er skeptisk. Du skal derfor gøre op med dig selv, om du er klar til også at give noget af dig selv i forhold til at hjælpe barnet. Da du og barnet hænger sammen, vil det øge healing af barnet, hvis du selv modtager.

De fleste børn reagerer positivt på healing uanset den voksnes indstilling, men jo ældre barnet er, jo mere skæver det også til den voksne for at se, om der er accept.