Børn og Healing

Børn og healing

Børn finder mere ro og forståelse i sig selv.
Børn får lettere ved at mærke sig selv.
Forældre får en øget forståelse for barnet.
Her bliver børn set, rummet og forstået.

Antennerne og udfordringerne

Børn er meget højt vibrerende væsner, der opfanger al energi omkring dem. De er små antenner, der ofte stiller ind på alt for mange frekvenser ad gangen. 

Mange af dem mærker alt og observerer alt. Også det, de ikke har brug for. Det bevirker, at de både bevidst og ubevidst tager stilling til alle interaktioner og bevægelser. Konstant og hele tiden. 

De er åbne for både stemninger og følelser hos andre mennesker. De mærker, når der er balance og ubalance. Fred og ufred. Ærlighed og uærlighed.

Børnene har brug for, at vi er ærlige – for de mærker, når det modsatte er tilfældet og bliver forvirrede og frustrerede. 

At være så opmærksom gør, at de lagrer alt i deres energi- og nervesystem, som er medvirkende til, at de bliver overstimulerede, urolige eller på anden måde har svært ved at fungere. 

De får svært ved at mærke sig selv! 

Børn og healing

Healing beroliger børns energi- og nervesystem så de kan trække vejret lettere igen. 

Deres chakraer og energifelter afbalanceres, så de får “renset ud” i det, der er ikke er deres.

Med mere ro på, kan de begynde at placere energierne omkring dem, men også i dem selv. 

De bliver bedre i stand til at rumme dem selv, være i dem selv og være dem, de er. Fordi de intuitivt ved, om de skal forholde sig til det omkringliggende eller ej. 

Børn ved, at healing er godt for dem, da de er åbne overfor, at energi kan flyde ind og ud af dem. 

Forældre og barn

Forældre og børn er tæt forbundet på energetisk plan. I mærker hinanden og overfører også bevidst og ubevidst følelser og oplevelser til hinanden.

Det, du kan være opmærksom på, som forældre, er, at du selv er barn af dine forældre. Du er selv et menneske, der indeholder oplevelser gennem dit liv, som har været både tunge og lette. 

De tunge har det med at ophobe sig i vores energifelt og ligge og tynge os. Det er lidt som at opbevare en masse gammelt indbo på loftet, som aldrig bliver brugt igen og i stedet burde sendes ud af huset. 

Denne tyngde i dit energifelt vil du kunne give videre til dit barn. Eller dit barn vil energetisk og ubevidst reagere på, at du har nogle gamle sager liggende på lager – fordi dit barn er en antenne. 

Derfor kan det være en god idé, at du enten arbejder med din egen healing sideløbende eller at I får det, jeg kalder Familie Healing. 

Urolige børn til healing

De sker, at børn er meget urolige under healing. Det kan være, at de ikke ønsker at ligge på briksen eller at de “flygter” ved at bevæge sig rundt. Det kan også være, at de udtrykker modstand. 

Det hænger sammen med usikkerhed på, hvad der skal ske. Og er dit barn i forvejen i højt alarmberedskab i forhold til oplevelser i livet – så kan det godt tage 2 – 3 sessioner før, det overgiver sig helt. 

Jeg mærker barnets modstand og usikkerhed og jeg kan rumme den. 

Så.. Oplever du, at dit barn opfører sig uroligt, så forsøg blot at gå med det. Undlad at reager på det og irettesætte. Det er en del af barnets udvikling og healing. 

Mit barn vil ikke afsted igen

Det vil altid være en fordel, at barnet får healing flere gange. Især, hvis det har det rigtig skidt. MEN! Det er altid en vurdering, som du, som voksen, skal tage. Det er dig, der helt dybt inde mærker, om dit barn skal afsted igen eller ej. 

Barnet kan ikke altid tage denne beslutning selv, fordi det ikke kan se det store perspektiv. Det kan du. 

I sidste ende, er det dit valg og det skal give mening for både dig og dit barn. Derudover skal du naturligvis have følelsen af, at jeg kan hjælpe og at kemien er der.

Vigtigt at vide

Som voksen skal du vide, at du også indirekte får healing, da barnet som sagt reagerer på dig som den, der “fører an.” Det betyder at din indstilling til healing af barnet er væsentlig, da det vil mærke, hvis du er skeptisk. Du skal derfor gøre op med dig selv, om du er klar til også at give noget af dig selv i forhold til at hjælpe barnet. Da du og barnet hænger sammen, vil det øge healing af barnet, hvis du selv modtager.

De fleste børn reagerer positivt på healing uanset den voksnes indstilling, men jo ældre barnet er, jo mere skæver det også til den voksne for at se, om der er accept.