Energi – og kropsmassage

Energi - og kropsmassage

Giv dig selv og din krop de bedste betingelse for at slippe spændinger alle relevante steder. Bevar din følelse af afspænding i længere tid. Med Energi - og kropsmassage får du en kombination af akupressurtryk, meridian - og muskelmassage.

Energi – og Kropsmassage

Massage er super effektivt, når muskler og energipunkter i kroppen skal løses op.

Med kombinationen af muskel – og meridianmassage samt tryk på akupunkturpunkter opnår du en kombination af både velvære og øget energi.

Du får løst op alle de steder i kroppen, der er relevant for de steder, hvor du har din egentlige udfordring. 

Alt hænger sammen, derfor arbejder jeg også omkring hele kroppen for at du får det bedst mulige ud af din tid.

Meridianerne er kanaler for den frie strøm af qi/livsenergi. Ofte er der stagnation i disse, hvilket fører til muskelspændinger. 

Akupunkturpunkterne er lokaliseret specifikke steder på meridianbanerne og korresponderer med muskler. Ved at trykke her, øges afspændingen af musklen, når denne også masseres. 

Energi – og kropsmassage kan bookes som selvstændig tid, men det bruges også som integration af forandringer gennem healing. 

Massagen er helt uden hårde tryk. Den er helende og genoprettende.

Mere frihed i længere tid

Med energi – og kropsmassage vil du opleve mere frihed i kroppen i længere tid. Fordi du får en kombination af flere teknikker.

Friheden opstår, fordi der kommer et bedre flow af Qi gennem hele kroppen og gennem de steder, hvor den har for vane at stå stille og blokere. Disse steder er ofte omkring led – f.eks. knæled. 

Blokeringer i knæled kan sagtens være med til at give spændinger i nakken, da du har meridianbaner, der løber hele vejen fra fod til hoved.