Qigong undervisning

Qigong undervisning

Qigong undervisning sigter efter at give dig en oplevelse af, at du har meget mere bevægelighed end du selv tror. At du gennem qigong kan få mere ro og balance i dig selv. Der tilbydes ikke længere holdundervisning, men du kan bestille tid til et personligt program eller finde et online program, som du kan arbejde med på egen hånd.

Qigong undervisning

Min qigong undervisning har fokus på ro og opmærksomhed i øvelserne. 

Jeg instruerer dig så grundigt som muligt i basis-information, så du ret hurtigt har en fornemmelse af dine egne grænser i bevægelighed, hvordan du skal trække vejret og hvordan din grundposition skal være. 

Dette gælder både for video materiale i mine online serier samt i personligt program

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du er i tvivl.

Qigong undervisning på hold kan du finde mere information om her.

Mit mål

At du, gennem qigong, får en oplevelse af, hvor meget du selv kan gøre for at afhjælpe eller minimere dine problemstillinger og udfordringer.

At du over tid vil mærke din egen energi strømme i kroppen og at du derved åbner for dine sanser og får en fornemmelse af din egen balance. At du bliver i stand til at bedømme, hvornår du har brug for hjælp udefra og hvornår du kan arbejde med qigong som dit redskab. 

Qigong skal ikke blot være træning for træningens skyld. Det skal være fordi du ikke kan lade være, fordi det sætter noget i gang hos dig, som din krop fortæller, at det må du have mere af.

Forandring og frigørelse

Qigong kan støtte dig i at skabe forandring i dig selv. Det kan hjælpe dig til at sætte dig fri af gamle overbevisninger og følelsesmæssige bindinger. 

Det kan det, fordi du blidt arbejder med at ændre din energi og arbejder med at nære både krop, sind og ånd. Du ændrer dermed også din bevidsthed.

Du kan således frigøre dig selv både kropsligt og mentalt. 

Kommer du til healings-sessioner i klinikken vil du opleve, at du får qigong øvelser med hjem til at støtte dig i din proces. Fordi det hjælper til at skabe forandring.