Astro-Healing

Astro-Healing

Se ind i dig selv
Se styrker
Se udfordringer
Øg bevidstheden om dig selv
Bevæg dig derhen, hvor du ønsker

Astro-Healing

Astro-Healing er en kombination af tydning af dit horoskop samtidig med healing. 

Du får kigget ind i, hvor dine styrker og udfordringer ligger, men også, hvad der påvirker dig, som er svært at slippe af med. 

Det, der er svært at slippe af med, arbejder vi ind i gennem healingen, hvor jeg støtter og guider dig i at give slip på gamle tilstande. 

Healing vil også støtte styrkerne i dig, så de kan få lov at træde mere frem og du derved kan føle dig mere fri og klar til at bevæge dig i den retning, du ønsker. 

Horoskopet som omdrejningspunkt

Astro-healing vil tage udgangspunkt i dit horoskop, og hvad det fortæller. MEN, jeg bruger hele mig i sessionen, hvilket betyder, at det ikke kun er planteter og aspekter, jeg kigger ind i. Jeg mærker også, hvad der ellers kommer op gennem din energi. 

Procedure for Astro-Healing

Når du bestiller tid til Astro-Healing, vil du samtidig afgive dine fødselsdata. Fødselsdag, -tid og – sted. 

Har du ikke dit fødselstidspunkt, kan du bestille det på Rigsarkivet, bemærk dog, at der er ventetid. 

Første session vil indeholde en tydning af dit horoskop og healing, der understøtter tydningen. 

Senere sessioner vil bestå af healing, samtale og at kigge på horoskopet, hvor vi kan finde de forandringer, du gennemgår. 

Horoskopet – fortællingen om dig

Horoskopet indeholder virkelig mange interessante oplysninger. Det er helt op til dig, om du vil gøre brug af dem, men du vil opleve at få et (måske) nyt billede af dig selv, som du kan bruge aktivt fremadrettet.