Krystaller

Krystaller - magiske og levende

Få de krystaller, der passer til dig og din energi.
Læg bøgerne væk og mærk ind i, hvad der taler til dig. Det er det, du har brug for.
Jeg hjælper dig gerne og giver dig nogle ord med på vejen omkring dine valg.
Du kan også få en clairvoyance med krystallerne.

Krystaller

Krystaller er både levende, magiske og meget talende. De er ren rå natur og kommer budskaber til os om, hvordan de kan hjælpe.

Åh ja, det lyder lidt skørt, at de taler, men det gør de, og jeg er en af dem, der kan formidle deres budskaber til dig. 

De vil rigtig gerne støtte dig og din energi hver dag. Det kan være en forandring, du er ved at foretage. Det kan også være, at du har brug for støtte til at finde mere ro om natten eller har udfordringer med ømme led.

Jeg kan både se og mærke, hvilke, der gerne vil i kontakt med dig, men du skal helst vælge selv, da din underbevidsthed ret hurtigt guider dig til, hvilke du har brug for. Derefter kan jeg guide og fortælle om dine valg, så du oplever, at dit valg var det rigtige. 

De vil gerne understøtte vores hverdag med deres beskyttende og styrkende egenskaber. De kommer i mange former og kan derfor både haves med i lommen, omkring armen eller stå i ens hjem. 

Uanset, hvad du vælger, så arbejder krystallerne med din energi så snart du trækker dem ind i dit energifelt, og hjælper dig til at skabe bedre balance i dig selv og din hverdag. 

Under healing og clairvoyance er sten og krystaller mine forlængede arme. Det betyder, at de kan arbejde steder, hvor jeg ikke selv kan være, men at du hele tiden får den healing, der er mest optimal for dig. 

Køb af krystaller

Jeg har en lille butik i min klinik. Her kan du komme, efter aftale, og kigge eller købe.

Efter en session er det også muligt at købe sten med hjem, som du har brug for til dit videre arbejde med dig selv. De støtter din proces. Du kan altid få vejledning i, hvilke der er mest relevante for dig. 

Workshops

Jeg afholder af og til workshops i egne lokaler, men du kan også booke mig til at komme ud til polterabend  venindeaftener eller andre muligheder.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for muligheden om sammensætning af workshops ud fra alt det, jeg tilbyder. 

Helende armbånd

Jeg udarbejder individuelle helende armbånd. Jeg stiller ind på din energi og får information om, hvilke krystaller, der skal i armbåndet. 

Det kan gøres under en session eller ved at kontakte mig og få en snak. Jeg udarbejder til både børn og voksne.

Når det er sammensat får jeg informationer om, hvad det vil støtte dig i og hvilke budskaber, der ligger til dig. Disse skriver jeg ned til dig, så du kan læse dem i ro og mag efterfølgend