Healing

Healing - skaber klarhed

Hvad i dit liv, fylder og skal slippes?
Få en større forståelse af dig selv, samt en større omsorg for dig selv.
Forstå, hvor stor indre styrke du har til at skabe forandring i dit liv.
Forstå dit fulde potentiale.

"Du ser mig" og "Du samler mig".
Når du bliver set, samlet, rummet og forstået, så giver det både tro på, og mod til at skabe den forandring, du ønsker.

Slip fortiden

Energetisk bærer du rundt på input fra hele dit liv, som har defineret, hvem du er. Nu sidder du fast og har brug for, at der sker noget andet, fordi du kan mærke, det er tid.

Som slangen skifter ham kan du også skifte din oplevelse af dit liv og din verden. Det starter indefra med at få ryddet op i gamle overbevisninger og uhensigtsmæssig adfærd, der er overleveret fra generation til generation. Du kan sikkert selv se nogle mønstre, som du gentager fra dine forældre eller bedsteforældre.

Når du begynder at få en øget bevidsthed på de mønstre, du gentager, så bliver det også muligt at forandre dem. Nogle af mønstrene vil du opleve passer fint til dig, andre er udtjente og virker ikke længere for dig. 

Øget energi

Gradvist vil du opleve, at både din energi og dit syn på verden og dig selv forandres. Healing skaber klarhed og det er det, du får gennem mine sessioner. Du kommer til at opleve en større frihed til at være dig fordi du får frigivet gammel støvet energi, der ligger og roder rundt i dine chakraer og energifelter.

Du er helt unik

Du er helt unikt som menneske, derfor får du lige nøjagtig det med, som passer til DIG. Her hos mig er der ingen færdigsyede løsninger eller kasser, du skal passe ind i. 

Du skal passe ind i at være DIG og ingen andre. Dette gælder også for de børn, der kommer i klinikken. 

Øvelser for din energi

Jeg giver dig bl.a. konkrete øvelser til, hvordan du kan arbejde med din egen healing og energi. Det er dog altid op til dig, om du vil gøre brug af dem eller ej, så de skal blot ses som et tilbud.

Sådan arbejder jeg med healing

Gennem en kombination af healing og clairvoyance går jeg ind og arbejder med dine chakraer og dine energifelter. Det er heri oplevelser lagres og her vi skal finde de informationer, der hjælper dig til at give slip og træde frem på ny. 

Jeg mærker, hvad der ligger af følelser og oplevelser i dig. Disse “rydder” jeg op i – sammen med dig – for at du kan blive mere klar på, hvad næste skridt er. 

Jeg bevæger mig rundt i dine energifelter og hjælper dig til at slippe mønstre og oplevelser, der har lagret sig her. Ved at bevæge mig ind i dine energier kan jeg hjælpe og guide dig frem til, hvordan du kan ændre dit ståsted og skabe mere frihed. 

Jeg tilbyder også Astro-healing, hvor du får lagt dit horoskop. Horoskop-tydningen tages herefter med ind i efterfølgende healings-sessioner.

Det hele foregår i dialog med dig, da jeg aldrig bestemmer, hvad du skal have healing til. Jeg stiller mig blot til rådighed som kanal for healings-energien og lader den flyde gennem mig.

Din sjæl

Din sjæl er en del af dig. Den, der ofte stille hvisker, hvad du har brug for. Mange er dog trænet i at overhøre den.

Jeg kommunikerer med din sjæl og finder frem til, om der er dele af dig selv, som du har parkeret for en stund, og som du har brug for at tage hjem og favne. Sjælen parkeres ofte, når der har været oplevelser, som har påvirket voldsomt. Den kan også være tilsidesat, hvis vi har stået i situationer, hvor vi har valgt noget uhensigtsmæssigt for os selv. 

Guider

Undervejs taler jeg også med både dine og mine guider. Dem, der gerne vil det bedste for dig. Af og til kommer de med budskaber, men for det meste er de blot stille tilstedeværende og støtter din healing.