Healing

Healing - skaber klarhed

Du får sluppet følelser og oplevelser på dybe, ubevidste planer, som forstyrrer dig i at give udtryk for, hvem du er og udleve dit fulde potentiale. Du får en større forståelse af dig selv. En større omsorg for dig selv. Og så forstår du, hvor stor indre styrke du har til at skabe forandring i dit liv.
Flest vælger

Det får du ud af healing hos mig

Healing skaber klarhed.

Du kommer til at opleve en større frihed til at være dig fordi du får frigivet gammel støvet energi, der ligger og roder rundt i dine chakraer og energifelter. 

Du kan få sat ord på, hvor der ligger blokeringer i din krop, sind og sjæl, som blokerer for, at du kan føle dig hel. Disse får du healing til, så de kan slippes. 

Ord, jeg oftest hører fra personer, der får healing. “Du ser mig” og “Du samler mig”. Det er dybest set det, jeg gør. Når du bliver set, samlet, rummet og forstået, så giver det både en tro på, og mod til at skabe den forandring, du ønsker. 

Slip fortiden

Energetisk bærer du rundt på input fra hele dit liv, som har defineret, hvem du er. Det du mærker er, at du har brug for at skifte alt det ud, med noget andet. Det kan bare være svært at definere. 

Som slangen skifter ham kan du også skifte din oplevelse af dit liv og din verden. Det starter indefra med at få ryddet op i gamle overbevisninger og uhensigtsmæssig adfærd, der er overleveret fra generation til generation. 

Gennem en kombination af healing og clairvoyance går jeg ind og arbejder med dine chakraer og dine energifelter. Det er heri oplevelser lagres og her vi skal finde de informationer, der hjælper dig til at give slip og træde frem på ny.

Sådan arbejder jeg med healing

Gennem mine sanser går jeg ind og mærker, hvad der ligger af følelser og oplevelser i dig. Disse lægger jeg healing ind til i både fortid, nutid og fremtid. 

Jeg går ind og renser op i dine chakraer for de oplevelser, der har lagret sig og ligger som uhensigtsmæssige programmer. Jeg bevæger mig rundt i dine energifelter og hjælper dig til at slippe mønstre og oplevelser, der har lagret sig her. 

Jeg kommunikerer med din sjæl og finder frem til, om der er dele af dig selv, som du har parkeret for en stund, og som du har brug for at tage hjem og favne. 

Ved at bevæge mig ind i dine energier kan jeg hjælpe og guide dig frem til, hvordan du kan ændre dit ståsted og skabe mere frihed. Det hele foregår således i dialog med dig, da jeg aldrig bestemmer, hvad du skal have healing til. Jeg stiller mig blot til rådighed som kanal for healings-energien og lader den flyde gennem mig. 

Du er helt unik

Du er helt unikt som menneske, derfor får du lige nøjagtig det med, som passer til DIG. Her hos mig er der ingen færdigsyede løsninger eller kasser, du skal passe ind i. 

Du skal passe ind i at være DIG. 

Det jeg giver dig med er konkrete øvelser til, hvordan du kan arbejde med din egen healing og energi. Det er dog altid op til dig, om du vil gøre brug af dem eller ej, så de skal blot ses som et tilbud.

Brug for mere info eller en snak?

Kontakt mig gerne for at få en snak, stille spørgsmål og måske bare høre min stemme, inden du beslutter dig for, om jeg skal guide dig eller dit barn videre.

Du kan ringe på tlf. 27 85 09 56. Tager jeg den ikke, så læg en besked, og jeg ringer tilbage så snart jeg kan. 

Hvis du allerede nu ved, at du gerne vil bestille en tid, så kan du finde din tid online lige her.