Børn

Børn i balance

Har lettere ved at mærke sig selv.
Har lettere ved at give udtryk for deres behov.
Kan lettere navigere, selvom der er kaos omkring dem.
Børn i balance får mere ro i krop og sind.

Børn og visdom

Børn er vise – også meget mere vise, end vi overhovedet aner. Selvfølgelig skal de guides, men de er også meget kommunikative og vil gerne bidrage helt fra fødslen. 

Mange af de børn jeg møder i klinikken er gamle sjæle. Nogle, der har været her længe før vi andre og som rent faktisk hjælper til at bringe gammel visdom og viden tilbage. De er her især med en stor kærlighedsenergi og en intuitiv viden om, hvordan vi kan omgås hinanden på respektfuld vis. 

Mange af børnene har helt specielle egenskaber, som nogle gange får dem til at falde uden for de rammer, der sættes op. Derfor bliver de sjældent forstået. Og de har også svært ved at udtrykke sig fordi de ikke er ret gamle og fordi meget få ved, hvad de har af viden. 

Vi er dybest set flokdyr. Vi har brug for venskaber og tilhørsforhold. Derfor er det svært at føle sig anderledes. Det er “lettere” at passe ind og gå på kompromis med sig selv. Dette har ofte negative konsekvenser i form af at trække sig, få ondt i mave, hoved eller hele kroppen. Have svært ved at sove eller finde ro.

Se barnets styrke og forstå det

Jeg hjælper børnene til at se deres styrke og stå ved, hvem de er. Jeg hjælper dem til en øget forståelse af dem selv.

Samtidig hjælper jeg forældre til en dybere forståelse af deres børn, og hvordan de bedst muligt kan hjælpe. 

Og til dig, kære forældre, så kan jeg sige, at du ofte allerede ved dette, men du har brug for at blive bestyrket i det, du mærker. Jeg tror på, at der er brug for, at vi som mennesker genfinder vores intuition, så vi står ved det, vi mærker omkring dem, der står os nær. Som forældre kender du dit barn – også bedre, end du tror. 

Hos mig er alle børn velkomne og de bliver set lige nøjagtigt, som den, de er! Gennem healing støttes barnet i at stå stærkt i sig selv. 

Det er ikke altid, at børnene selv kan (eller vil) svare på det, jeg spørger om. Her henvender jeg mig til den voksne, der er med. Du vil opleve, at du allerede har svaret på det, jeg fornemmer eller kommer op med.