Healingsmetoder

Healingsmetoder

Healingsmetoder er baseret på, hvad jeg mærker er relevant for dig, den dag, hvor du er i klinikken. Du vil sjældent opleve, at to sessioner er ens. Til gengæld får du lige nøjagtig det, som du har brug for hver enkelt gang.

Healing

Healing er en universel energi. Derfor er jeg mest tilhænger af at bruge ordet healing, da jeg synes det dækker over alle de former, der udbydes. 

Jeg er en kanal for healingsenergien, og jeg gør brug af den energi, der skal kanaliseres igennem for at du får det, der passer til dig.

Qigong

Qigong er healing i bevægelse. Det er en healingsmetode, hvor du aktivt arbejder med at nære og vedligeholde din egen qi – også kaldet livsenergi. 

Du vil komme til at opleve, hvordan de kan hjælpe dig til at holde både humør og fysik oppe.

Shamanistiske metoder

Jeg er inspireret af shamanismen og har altid bruger rigtig meget af den viden, der ligger her. Viden, som jeg har fået overleveret og som jeg mærker er iboende. 

Jeg taler bl.a. med din sjæl og finder ud af, hvor du er frakoblet fra dig selv, så du igen kan opleve helhed og enhed.

Clairvoyance

Der er flere former for clairvoyance. Klarfølelse, klarhørelse, klarsyn. 

Jeg benytter alle, og især klarfølelse, som er min største styrke. Den giver mig indblik i, hvordan hvilke følelser, der ligger i dig og dermed, hvor du har brug for healing.

Energi – og kropsmassage

En massage, der på blid og effektiv, vis hjælper dine muskler til at slippe selv dybe spændinger. Her tages afsæt i min viden om muskler og energibaner.

Energi – og kropsmassage samler dig og støtter dig i at lagre den nye energi, der opstår gennem healing.

Sten og krystaller

Jeg bruger sten og krystaller til at afbalancere din energi, hvor der er behov for det, men også som forlængede arme for øget resultat af healing.

Krystaller kan købes med hjem. Jeg forklarer, hvad de arbejder med og hvordan du får det bedste ud af dem.