Persondata politik GDPR

Oplysninger om opbevaring af data hos Mengs Univers.

Nedenstående bedes gennemlæst og accepteret for at du kan indgå aftale hos Mengs Univers.

Databeskyttelsesansvarlig: Lis Meng – Mengs Univers, Middelfartvej 52, 5466 Asperup CVR. 35546901

Hvilke oplysninger opbevarer jeg om dig?

Fornavn, efternavn, telefonnummer og Email-adresse.

Samt eventuelle oplysninger, du giver mig elektronisk via booking online eller pr. mail. Det kan eksempelvis være om konkrete problemstillinger, du ønsker hjælp til. 

Hvad bruges disse oplysninger til?

Til at komme i kontakt med dig i forbindelse med aftaler og deltagelse på hold, workshops eller andre tilbud hos Mengs Univers. Det kan også være i forbindelse med, at du har deltaget i konkurrencer eller brugerundersøgelser.

Til at håndtere fakturering i mit regnskabsprogram, som pt. er Dinero. www.dinero.dk

Oplysninger i regnskabsprogrammet gemmes i 5 år og slettes herefter, såfremt du ikke har haft kontakt til Mengs Univers.

Jeg har tidligere (fra 2019 – 2022) benyttet mig af E-conomic. Du kan se mere på https://www.e-conomic.dk/

Fra 2014 – 2019 brugte jeg Dinero. Her vil der ligge oplysninger om dine køb i 5 år fra din købsdato. Herefter slettes dine oplysninger. Du kan se mere om Dinero på www.dinero.dk

Til udsendelse af nyhedsbreve. Her bruger jeg programmet Mailchimp. Du kan se mere om Mailchimp på www.mailchimp.com

Når du tilmelder dig nyhedsbrev via min hjemmeside, tilmelder du dig via Mailmunch, som er koblet til Mailchimp. 

Når du tilmelder dig nyhedsbrev eller køber et online produkt via Simplero, opbevares dine oplysninger hos Simplero. Simplero er også koblet til Mailchimp. Du kan læse mere om Simplero på www.simplero.com

Til information om holdstart i qigong og anden information om qigong. Dette kan ske via udsendelse af nyhedsbreve eller fra min virksomhedsmail lis@mengsunivers.dk

Til at sende link til qigong-serier og andet relevant materiale ved personlig undervisning samt deltagelse i workshops. Jeg gemmer mit materiale på Onedrive, hvortil du får et link til dit materiale. Du skal downloade det til egen pc, da link slettes efter 30 dage.

Hvor opbevares oplysningerne?

Digitalt på min PC, som kun jeg har adgang til.

I min mailboks på mit webhotel som pt. ligger på www.unoeuro.com

Ved min udbyder til nyhedsbreve, som ligger ved www.mailchimp.com

I mit online bookingsystem, som i løbet af juni og juli 2022 vil ligge på www.planway.com

Direkte link er https://mengs-univers.planway.com

Og i mit tidligere, som ligger på www.onlinebooq.dk

Direkte link til min side er www.mengsunivers.onlinebooq.dk

I mit regnskabsprogram, som pt. ligger hos www.dinero.dk

samt https://www.e-conomic.dk/

Ved Simplero, når du køber et produkt via siden.

Andre oplysninger

Hvis du sender mig en mail omhandlende dit helbred eller andre informationer, der kan identificere dig, slettes denne senest 6 måneder efter spørgsmål og svar, da jeg ikke ønsker at opbevare andre personfølsomme oplysninger om dig i længere tid. Men af hensyn til vores kommunikation, kan det være hensigtsmæssigt, at jeg gemmer vores korrespondance i 6 måneder.

Sendes mine oplysninger til andre end Mengs Univers?

Når du besøger min hjemmeside www.mengsunivers.dk samt tilmelder dig nyhedsbreve, indsamles oplysninger om ip-adresse, der tilgår Google Analytics.

Herunder indsamles bl.a. information om dit styresystem, din browser-udgave samt køn og alder. Dette sker blandt andet for at forbedre din brugeroplevelse og sende dig relevante annoncer.

Jeg bruger Google Analytics til at se, hvordan trafikken er til min hjemmeside. Hvilke sider, der besøges og dermed, hvordan jeg kan målrette min markedsføring.

Dine oplysninger går hertil, når du accepterer cookies på mit website eller besøger andre sider, der er tilknyttet min virksomhed.

Udover dette bruger jeg Facebook, Instagram og Google Adwords til markedsføring. Når du følger links fra mine annoncer, vil dine oplysninger ligeledes blive sendt til Google Analytics.

Facebook og Instagram går under samme fane i forhold til annoncering og indsamling af oplysninger, da mine konti her er knyttet til hinanden.

Når jeg bruger Facebook som annoncør, indsamles bl.a. oplysninger om alder, køn og demografi. Ud over dette målretter jeg mine annoncer til specifikke aldersgrupper med udvalgte interesser.

Ved tilmelding til nyhedsbreve opbevares dit navn og din mailadresse ved min nyhedsbrev-udbyder, som pt. er Mailchimp.

På min hjemmeside har jeg tilknyttet et anti-spam plugin kaldet Akismet Anti-spam service. Informationen, der indsamles, afhænger af, hvordan jeg har sat Akismet op på min side. Typisk vil der blive indsamlet din IP-adresse, hvis du kommenterer på indlæg eller skriver en besked via min hjemmeside. Der bliver også indsamlet information om dig som bruger fx navn, e-mail adresse og kommentaren, du sender.

Ønsker du at se mere om, hvordan Google Analytics fungerer, kan du finde yderligere viden via dette link https://www.google.dk/intl/da_ALL/analytics/index.html

Du kan finde information om annoncering på Facebook via dette link https://www.facebook.com/business/products/ads

Du kan finde information om Google Adwords via dette link

https://adwords.google.com/home/how-it-works/

Akismet kan du finde mere om her.

https://akismet.com/

Hvornår slettes mine oplysninger?

Google Analytics: Efter 14 måneder. Google Analytics opererer med standardindstillinger for automatisk sletning af oplysninger. Jeg har indstillet til 14 måneder, hvilket betyder, at dine oplysninger slettes herefter.

Online Booking:  Efter 6 måneder, hvis du ikke har haft en aftale indenfor dette tidsrum.

Regnskabsprogram: Efter 5 år iflg. Bogføringsloven.

Email: Efter 6 måneder, hvis du ikke længere deltager på hold eller har haft andre aftaler.

Personlig undervisning: Oplysninger gemmes i 6 måneder i tilfælde af, at du får brug for at stille spørgsmål eller udrede andet i forhold til dit program.

Hvis jeg har oplysninger liggende om dig, der ikke længere finder relevans, slettes disse efter 6 måneder.

Kontakt via Facebook, Instagram, LinkedIn eller andre sociale medier.

Hvis du kontakter mig via en af ovenstående sider, skal du vide, at jeg ikke har mulighed for at slette vores korrespondance. Den opbevares således i indbakkerne på medierne.

Aftaler med databehandler

Jeg har aftale med mine forskellige platforme Google, Google Analytics, Regnskabsprogram, Mailchimp mv. om databehandling, således at dine oplysninger ikke sendes videre derfra.

Da det er store platforme, er aftalen en standard-aftale og således ikke specifikt indgået i forhold til min virksomhed. Alle platforme har tilpasset deres aftale til de europæiske standarder for GDPR.

Læs yderligere om GDPR via dette link http://www.gdpr.dk/

Jeg sikrer, at dine personoplysninger forbliver tilstrækkelig beskyttede ved at indgå databehandler aftale med de enkelte platforme, og sikrer, at disse overholder den europæiske standard for behandling af personoplysninger.

Min hjemmeside og nyhedsbreve kan indeholde sociale medie funktioner såsom Facebook, Twitter, Google+ og Instagram, som har deres egne privatlivspolitikker.

Jeg opfordrer dig til at læse de enkelte sociale platformes betingelser og vilkår samt privatlivspolitik grundigt før, at du afgiver personoplysninger, da jeg ikke påtager mig ansvar eller forpligtelser for disse tjenester eller funktioner.

Du kan læse mere om dataansvarlig og databehandler via dette link https://www.datatilsynet.dk/nyheder/nyhed/artikel/Ny-skabelon-skal-hjlpe-virksomheder-og-myndigheder-med-at-blive-klar-til-databeskyttelsesforordning/

Indsigt i oplysninger

Du er altid velkommen til at få indsigt i, hvad jeg har af oplysninger omkring dig, samt få slettet oplysninger efter dit ønske.

Sikkerhed

Jeg bruger relevante sikkerhedsforanstaltninger såsom firewall, virusprogram og dobbelt-login for at sikre dine oplysninger bedst muligt.

Papirs-bilag med oplysninger om navn og information om behandlinger/deltagelse på hold låses inde.

Brud på sikkerhed

I tilfælde af, at dine oplysninger stjæles af andre, vil jeg hurtigst muligt – og senest efter 30 dage – informere dig om dette.

Cookies

www.mengsunivers.dk bruger jeg cookies. Disse lagres på de enheder, du bruger til søgning (f.eks. tablet, computer eller mobiltelefon), når du besøger en hjemmeside. Cookies bruges til at forbedre servicen for de besøgende på hjemmesiden og til at give adgang til forskellige funktioner på hjemmesiden.

Mange cookies bruges også til at indsamle oplysninger til statistik om trafikken på hjemmesiden og indgår således i alt lige fra planlægningen af arbejdsgangene i virksomheden.

For at forbedre din brugeroplevelse og kunne give dig relevant service, kan jeg indsamle nedenstående personoplysninger.

  • Oplysninger om din browseradfærd på min hjemmeside
  • Oplysninger om, hvornår du klikker på en annonce
  • styresystem, IP-adresse, onlineidentifikation og browserdetaljer.
  • Dine sociale præferencer, såsom interesser og aktiviteter.

Deaktiver cookies

Hvis du ikke vil give tilladelse til, at der gemmers cookies på din computer eller mobile enhed, eller vil slette eksisterende cookies, kan du selv gøre dette ved at ændre indstillingerne i din browser. Det er muligt, at du herefter ikke vil kunne benytte alle funktionerne på hjemmesiden, hvis du blokerer for brugen af cookies.

Hvis du fortryder og gerne vil tillade cookies, kan du når som helst gøre dette ved at ændre indstillingerne i din browser.

Dette dokument er senest revideret 19.6.2022

Jeg forbeholder mig ret til at ændre i disse oplysninger løbende.