Klarfølelse

Klarfølelse

Klarfølelse

Du kender ordet clairvoyance og du forbinder det sikkert også med noget helt bestemt, som fx. kontakt til afdøde. 

Clairvoyance indeholde dog flere områder, hvoraf det ene er klarfølelse – eller på engelsk – clairsentience.

Klarfølelse er evnen til at mærke følelser og stemninger i andre. Det kan også være tilstedeværelsen af guider og afdøde slægtninge. 

Der kan være mange eller der kan være få beskeder, der skal formidles. Jeg formidler, hvad din krop har brug for i den pågældende session. Det er aldrig muligt at fremtvinge ønskede svar – der kommer det, du har brug for. 

Gennem klarfølelsen kan jeg hjælpe dig til at skabe forandring i dit liv. 

At blive set

Du har nok et billede af dig selv, som du er og gerne vil være. Du ved, hvem du er, men har svært ved at leve det ud. 

Når du får sat ord på, hvem du er, og hvad der forstyrrer dig i din udvikling, føler du, at du bliver set. Når du bliver set sker der en lettelse inden i dig og du får energi til at arbejde med din forandring.

At blive set gør det lettere at arbejde med din forandring, fordi du bliver understøttet på din vej. Vigtigst af alt, du støtter dig selv.

Jeg formidler ofte i billeder, situationer og ordsprog som du kan genkende i dit liv. 

Når du bliver set, finder du ro til at se klart i hvilken retning, du ønsker at bevæge dig.

Det mærker jeg

Gennem klarfølelse mærker jeg dine energifelter og hvad der ligger i disse af stemninger, følelser og oplevelser.

Det kan være de oplevelser, der her og nu har væltet dig omkuld. Det kan være din uro i hovedet eller udfordringer med fysiske problemstillinger. 

Jeg mærker din vrede og frustration, men også din glæde og begejstring. Jeg mærker også, om du har brug for at få “tanket energi på dit system”. Er du drænet for energi, føler dig udmattet og konstant træt – så er der helt sikkert brug for, at få tanket op.

De følelser, jeg får ind, kan handle om din fortid – både fortiden i dit nuværende liv, men også fra tidligere liv. 

De kan handle om nutiden – her kan det være en masse spørgsmål, der presser sig på. Det kan være frygt for at gøre noget nyt eller bekymringer om, om du kan klare tingene. 

De kan handle om fremtiden – her kan der ligge tanker om, hvad der skal ske og hvad der sker, hvis du vælger den ene eller den anden vej. 

Det, der skal frem i de enkelte sessioner vil komme frem og derved kan du få healing til det, der er brug for. 


Fortid, nutid og fremtid

Fortid

Din fortid fortæller noget om, hvad der har påvirket dig fre din barndom og frem til nu. Det kan også være, hvad der ligger fra tidligere liv og påvirker dit nuværende. 

Fra dine tidligere liv kan der fx. trækkes røde tråde til det, du laver i dag – eller den, du er. 

Disse informationer kan være relevante for, at du kan få mere klarhed over, hvad du har brug for at arbejde med for at du står stærkere i dig selv. 

Nutid

Det er alt det, der foregår i dig her og nu. Den fortæller om, hvor du står lige nu, hvad der blokerer dig og hvad der kan hjælpe dig fremad. 

Disse informationer kommer oftest frem via din fysiske krop. 

Fremtid

Her ligger der informationer om, hvad der er af muligheder for dig. Det kan give dig et billede af, hvad du har brug for at tænke over og gøre af tiltag for at komme dertil, hvor du gerne vil. 

Det er her du får informationer om dine potentialer.