Fra skyet til mere sol

Har du flest dage, hvor det føles som om skyerne er konstant for solen? Du har ikke lyst til at gå ud, for du kan faktisk ikke holde det ud.

Få hjælp til at lindre din hovedpine eller migræne med healing

Jeg mærker ind i din energi, hvor der er stagnation og blokering. Jeg fornemmer, hvad det er, der blokerer din energi og formidler dette videre til dig. Genkender du det, der kommer frem, så vil der ske en øjeblikkelig ændring i din energi og din krop slapper mere af. Denne ændring kan give plads til mere sol.
Ja tak - jeg booker en tid!

Det handler om energien

Hovedpine og migræne er ikke det samme, vil du fortælle mig.
Jeg ved det godt, vil jeg svare. 

Det har dog ingen betydning for det arbejde jeg udfører, om det er det ene eller det andet. Det, der har betydning er, hvordan det står til med den energi, du har rullende i din krop. 

Hvor er den stagneret eller blokeret? Det er det, jeg søger at finde ud af og det, der er udgangspunkt for mit arbejde med at hjælpe dig til at lindre hovedpine og/eller migræne. 

To behandlinger er derfor forskellige. Det eneste, der er næsten ens er, at begge får massage af ansigt og hovedbund som en del af deres healing. Netop her, er der nemlig mange spændinger at tage fat i.

Dynamisk healing

En healing hos mig består af flere elementer og er dynamisk. Jeg gennemgår kroppen for ubalancer og starter der, hvor der er mest uro. 

Undervejs er der både tid til stilhed og snak. Nogle gange skal du være mere aktiv i behandlingen end andre. 

Der vil komme forslag til, hvordan du kan arbejde med din egen fremgang. Forslagene opstår ud fra det, jeg fornemmer i dig – det er altså dig, der giver mig svarene gennem den energimæssige overførsel. 

Det kan være jeg gør brug af mine klangskåle, giver dig øvelser fra qigong, tager dig med ud i naturen, bruger sten og krystaller eller trækker engle-/visdomskort. 

Healing 85 min.

Bedste valg ved første behandling
kr 850
 • Fokus på at bringe lindring til dit hoved
 • Massage af ansigt og hovedbund
 • Status på energiflow i kroppen
 • Ord på, hvad der blokerer for energien
 • Forslag til øvelser, der afbalancerer energien
 • Afbalancering af chakra
 • Afbalancering af energifeltet omkring dig
Luksus

Healing 60 min.

Booket af mange
kr 650
 • Fokus på at bringe lindring til dit hoved
 • Massage af ansigt og hovedbund
 • Status på energiflow i kroppen
 • Ord på, hvad der blokerer for energien
 • Forslag til øvelser, der afbalancerer energien
 • Afbalancering af chakra
 • Afbalancering af energifeltet omkring dig
Populær
Mere overskud til at være dig
Få hjælp til at slippe spændinger fra top til tå - hele kroppen hænger sammen, derfor kommer vi også hele vejen rundt.
Luk lys og velvære ind
Giv dig selv tid til at mærke forandringerne, der sker. Hav tålmodighed med processen.
Tidligere
Næste

Virker det? Hovedparten af de personer, der kommer hos mig for at få hjælpe til at lindre hovedpine eller migræne har positive resultater. Det er dog ingen garanti for, at det også virker på dig. Det vigtigste er, at du har tålmodighed med processen og ikke forventer mirakler, dine smerter og gener forsvinder ikke nødvendigvis med et snuptag.

Er du klar til at gøre et forsøg? Så er jeg klar til at hjælpe. Vi ses.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk