Sådan arbejder jeg med Qigong

Sådan arbejder jeg med qigong

Undervisning

Min undervisning har fokus på ro og opmærksomhed i øvelserne. Jeg prøver at sige så lidt som muligt, for at du kan mærke, hvad der sker i dig. 

Jeg sigter efter at instruere dig så grundigt som muligt i basis-information, så du ret hurtigt har en fornemmelse af dine egne grænser i bevægelighed, hvordan du skal trække vejret og hvordan din grundposition skal være. 

Jeg leder dig igennem øvelserne og sikrer mig, at du udfører dem korrekt, så du får mest muligt ud af dem. 

Jeg underviser primært i personlige programmer og som sessioner. Begge dele kan bookes online. Du kan også vælge at arbejde med qigong selv og købe en online serie. Du ser dem under fanen “Online kurser.”

Mit mål

Gennem min undervisning vil jeg gerne lære dig øvelser, der kan hjælpe dig til at arbejde med de problemstillinger og udfordringer, som du står overfor. 

Jeg håber, at du over tid vil mærke din egen energi strømme i kroppen og at du derved åbner for dine sanser og får en fornemmelse af din egen balance. At du bliver i stand til at bedømme, hvornår du har brug for hjælp udefra og hvornår du kan arbejde med qigong som dit redskab. 

Du skal opleve qigong som noget godt, du gør for dig selv. Det skal ikke blot være træning for træningens skyld. Det skal være fordi du ikke kan lade være, fordi det sætter noget igang hos dig, som din krop og din indre viden bare ved, at det må du have mere af.
Kun på den vis får du det allerbedste ud af din qigong praksis. 

Forandring og frigørelse

Qigong kan hjælpe til at skabe forandring i dig selv. Det kan hjælpe dig til at sætte dig fri af gamle overbevisninger og følelsesmæssige bindinger. 

Det kan det, fordi du blidt arbejder med at ændre din energi og arbejder med at nære både krop, sind og ånd. 

Qigong arbejder på enhver lille fiber i os herunder vores organer og de følelser, der knytter sig hertil. 

Du kan således frigøre dig selv både kropsligt og mentalt. Ofte udfører vi øvelser i healings-sessioner, da de i høj grad opleves som værende med til at slippe gammel udtjent energi. 

Du vil nærmest kunne mærke skiftet, når du tillader dig selv at gå ind i øvelsen. Jeg skal nok gå med!

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk