Healing kan hjælpe med

Healing skaber

NU! skal der ske noget andet.

Er du ved at være træt af, at mangle energi? Træt af, at føle dig ved siden af dig selv? Træt af at føle dig låst inde i noget, du ikke længere føler er dig?

Vi bliver alle kørt rundt i livet på en eller anden vis. For nogle løser tingene sig af sig selv for andre føles det som at være spændt fast og ikke kan komme ud af det igen. Her kan jeg hjælpe gennem healing.

Forandring er en proces 

Når du vælger at starte på at ændre ting i dig selv og dit liv, så skal du være bevidst om, at det er en proces. Det er noget, der tager tid og sker over tid. Du skal også være bevidst om, at det, der sker ikke nødvendigvis er det, du forventer. Til gengæld sker der lige nøjagtig det, der skal ske i den rækkefølge som det er planlagt. 

Nogle gange er der nogle områder i kroppen, der skal hele op før andre dele kan følge med.

Med healing kan du “finde hjem til dig selv,” som jeg udtrykker det. Finde ind til kernen af dig selv og stå stærkt som den, du er idag.

Healing hos mig

Handler om forandring – jeg bruger også ordet transformation. En af mine opgaver er at understøtte forandring hos de personer, der kommer i klinikken. 

Det gør jeg gennem dynamisk healing, hvilket rummer brugen af alle mine færdigheder og tilbud. 

Der bliver arbejdet med en ændring af dit energifelt, da det ofte er her, der sidder fastlåsninger. Når disse låses op vil du også opleve at vedvarende spændinger og smerter kan aftage. 

Jeg arbejder mere med energi-mæssig forandring end jeg arbejder med at heale smerter. Jeg ved af erfaring, at de to hænger sammen og jeg får respons på, at smerter nedsættes. 

Healing

Find hjem til dig selv
kr 850 Varighed 85 min.
  • Status på energi-niveu i kroppen
  • Formidling af informationer fra kroppen
  • Afbalancering af chakra
  • Healing af krop og energifelt
  • Ro
God start

Det kan du få ud af healing

Der er rigtig mange ting, en behandling kan hjælpe dig med. Både fysisk og mentalt.

Det jeg har mest erfaring med at arbejde med i klinikken er den mentale del. Altså, at du kommer til at se på dig selv med andre øjne og gradvist begynder at ændre både dine tanker om dig selv, men også begynder at handle ud fra det. 

Jeg hjælper dig så at sige til at skabe overensstemmelse mellem dit fysiske og mentale jeg, så dit følelsesmæssige jeg kommer i balance. 

Forandringen sker, når du får belyst nogle af de temaer, der ligger gemt i din krop. Disse temaer formidler jeg til dig, da det er dem, jeg mærker. Du kender selv til de ting, der kommer op, men det, at jeg sætter ord på får dig til at se anerledes på det hele og tage nogle valg derfra. 

Det handler også om valg – et er, at jeg formidler, noget andet er, hvilke valg du tager ud fra det jeg siger. 

Det er væsentligt at understrege, at jeg aldrig kan sige, hvad du skal gøre eller ikke gøre. Jeg kan vejlede ud fra den energi, du sender ud og det jeg får af informationer. Valget om, hvad du gør er helt og holdent dit.

Healing – det virker fluffy

For rigtig mange er healing forbundet med noget udefinerbart. Noget, der er svært at tage at føle på. 

Og det forstår jeg godt. Det er nemlig svært at gøre håndgribeligt for dem, der ikke kan mærke energier. 

For mig, der kan mærke energi, følelser og stemninger, er det ganske håndgribeligt og ligetil. 

Healing er praktiseret altid og af alle mennesker. Vi har alle evnen til at heale. Nogle udvikler den mere end andre. 

Kort fortalt, handler det om at overføre ny energi til dig og rense ud i den energi, der blokerer dig.

Jeg henter energien fra den universelle healings-energi og følger ikke nogen bestemt retning. Jeg udvikler mine teknikker over tid. 

I 2020 er jeg påbegyndt uddannelse til Reiki-healer. En healingsform, som er kendt af mange. Jeg har mærket, at Reiki har givet et stort boost til mine sessioner og at jeg får flere beskeder undervejs. 

Jeg er født healer, har gemt evnen i mange år, men nu er den under stærk og konstant udvikling, så jeg kan hjælpe dig på vej.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk