Chakra i balance

Chakra i balance

Chakra i balance er et individuelt forløb, hvor du bliver bevidst om din egen rejse her i livet samt hvordan du forvalter din energi. Du lærer at rydde op i dine egne chakraer og bliver dybest set din egen healer.

Chakra i balance

Chakra i balance er arbejdet med at få dig selv og din energi i balance. På forløbet giver du dig selv mulighed for at gennemgå stor healing på mange planer. Du bliver bevidst om, hvor du er i balance og hvor du er i ubalance.

Du bliver justeret ind, så du bringes i øget harmoni og overensstemmelse med dig selv og den du er. Dette arbejde foregår gennem meditation, ildceremoni og rensning/afbalancering. Du vil således både skulle udføre øvelser selv og tage i mod healing og guidning.

Du arbejder med at give slip på gamle historier og mønstre, der er ophobet i dine chakra og som kan forhindre dig i at gøre det, du ønsker. 

Du får viden om – og bliver bevidst om – hvad der ligger af følelser, styrker, potentialer og udfordringer i de enkelte chakra, så du kan bruge dig selv og din væren mere målrettet i hverdagen. Du vil fremadrettet kunne finde frem til, hvor du skal ind at arbejde, hvis forhindringer og modstand opstår.

Du  får udover chakra-lære også viden om dine energifelter og sammenhængen til dine chakra. 

Forløbet

Chakra i balance er forløb over 8 gange, hvor du arbejder dig igennem alle dine chakra og bliver bevidst om, hvordan du kan få forløst påvirkninger fra både dette og tidligere liv, som for længst er udtjent, men som stadig forstyrrer dig i din hverdag. 

Hver session varer 2 timer. 

Du booker din tid på online booking, eller du kan bestille en tid ved at kontakte mig. 

På Chakra i balance arbejder du bl.a. med 

Energibevidsthed – hvordan du hele tiden er i interaktion med omverdenen omkring dig.

Du arbejder med ni chakraer. Der er de 7 kendte – rod, hara, solar plexus, hjerte, hals, pande og krone. Hos Q´ero shamanerne arbejder de også med chakra 8 sjæl og 9 ånd. Du arbejder med de 7 chakra – et ad gangen. Chakra 8 og 9 arbejder du med ved sidste session.

Læren om din egen energi. Hvordan du påvirkes af andre. Hvordan du påvirker andre. Hvordan du kan rense og beskytte dig så du ikke tager andres energi på dig. 

Sammenhæng mellem chakra og energifelter.

De 4 arketyper og hvordan de kan bruges – slange, jaguar, kolibri og ørn.

Egen healing.

Chakra-meditation – en øvelse, der kan udføres derhjemme også.

Sten og krystaller til at understøtte din energi i balance.

Individuelle sessioner
Varighed: 2 timer
Adgang til videomateriale.

Pris pr. session:  1250 kr. 

OBS! TJEK DIT SPAM FILTER – jeg har desværre erfaring for, at mine svar ender i spam-filtre. Så har du skrevet via formularen, så tjek gerne dit filter, eller skriv til mig igen.