Afdødekontakt

Afdødekontakt

Afdødekontakt

Afdødekontakt er ofte en separat session, men det kan også ske, at der dukker afdøde op under healing, som gerne vil levere nogle budskaber. 

Afdødekontakt kan være en stærk oplevelse. Du kan blive meget overvældet af følelser. Både de gode, men også sorgen kan kigge frem, når der opstår kontakt. 

Jeg anbefaler, at du booker en tid til afdødekontakt udover dine tider til healing. På den vis sikrer vi, at der er tid til at få budskaber, men også, at du får en så positiv oplevelse som muligt. 

De afdøde viser sig – for mig – primært gennem følelser, ord og stemninger. Jeg har til hensigt at beskrive dem så konkret som muligt, så du kan genkende den eller dem, der er igennem. 

Dog kan du godt opleve, at du aldrig har kendt vedkommende – det kan for eksempel være en oldemor, der er død før du blev født. Det hindrer dog ikke din afdøde oldemor i at komme igennem fordi hun gerne vil fortælle dig noget. 

Når det sker, så er der af og til en hjælper med, som du har kendt for at hjælpe med at forstå, hvad der bliver formidlet.

Budskaber

Budskaber fra afdøde kan komme i mange former. Jeg oplever generelt, at dem, der kommer gennem mig har karakter af healing. Altså at det, der bliver formidlet handler om det sted, hvor du står lige nu og har brug for vejledning. 

Det kan f.eks. være informationer om, hvordan du kan hjælpe andre. Hvilke talenter du har, som vil være en fordel at bruge. Det kan også være et billede af, hvordan du kan hjælpe familiemedlemmer i deres proces. 

Det betyder at de afdøde ikke kun er her for at stryge dig med hårene eller klappe dig på skulderen, men de vil gerne hjælpe dig til at komme videre eller få løst nogle problemstillinger. Budskaberne kan derfor opleves meget direkte. Til gengæld bliver de givet i kærligste henseende, da de afdøde gerne ser dig være glad og tilfreds i dit liv. Så de vil gerne hjælpe dig på vej. 

Grundlæggende kommer der kun information igennem, som du har brug for at høre, så ingen grund til at være nervøs. Alt bliver formidlet i kærlighed, respekt og med et gran af humor. Der er også humor på den anden side. 

Afdødekontakt er generelt en meget smuk oplevelse, som kan tage nogle dage at fordøje. Giv dig selv tid til dette og mærk den kærlighed, du er blevet omgivet med i sessionen.