Vilkår

Sæson efterår samt vinter/forår.

Hver sæson består af 12×60 minutters undervisning.
Du kan vælge at betale for en halv – eller en hel sæson. Halv sæson er for dig, der på forhånd ved, at du ikke har mulighed for at deltage alle 12 gange. Jeg planlægger 15 gange med undervisning. Det betyder, at du har mulighed for at udeblive op til 3 gange og stadig få fuldt udbytte af de 12 gange, du har betalt for.

BEMÆRK DOG! Må jeg aflyse en time, erstattes denne ikke af ny.

I det omfang, der er plads på andre hold, er du velkommen til at tage manglende timer her. Dette skal dog aftales med mig først. Har du deltaget alle 12 gange indenfor de 15 planlagte, og ønsker flere timer, kan disse tilkøbes til 60 kr. pr. gang.

Betaling.

Der betales ved 1. undervisning.
Du kan betale kontant eller via MobilePay på tlf. 27850956.
Du skal bruge dine timer indenfor hver sæson. Ubrugte timer kan ikke overføres til ny sæson eller tilbagebetales. De kan ej heller bruges til betaling af andre ydelser hos Mengs Univers.

Prøvetime.

Det er altid muligt at få en gratis prøvetime i qigong, så du har en fornemmelse af, om det er noget for dig.

Sommerqigong.

Sommerqigong er en kort periode fra forårets sæson-afslutning og frem til sommerferien. Her planlægges 5 – 7 undervisningsgange afhængig af, hvordan ugerne frem til sommerferien falder.

Betaling.

Der betales ved 1. undervisning og der betales for hele sæsonen. Ubrugte timer kan ikke overføres til ny sæson eller tilbagebetales. De kan ej heller bruges til betaling af andre ydelser hos Mengs Univers.

Ønsker du at droppe ind enkelte gange, koster det 75 kr. pr. gang. Du kan betale kontant eller via MobilePay på tlf. 27850956.