Spirituel Qigong

Spirituel qigong.

Et hold for dig, der aktivt og bevidst arbejder med din egen udvikling og energier i kroppen. Men også for dig, der gerne vil udforske og udvikle dig selv og din energi.

Spirituel qigong vil være en kombination af undervisning i qigong og erfaringsudveksling i forhold til, hvordan vi hver især oplever det, at arbejde med qigong. Hvad det gør af forskel for den enkelte, og hvordan energierne mærkes i kroppen, og alt det andet, som vi oplever omkring energi og indre-/ydre påvirkning.

Timen vil bestå af qigong, hvor jeg underviser i en serie eller plukker øvelser fra de forskellige serier, som vi arbejder med og fordyber os i. Dette vil fylde ca. 45 minutter. Og efterfølgende snakker vi om vores oplevelser i ca. 30 minutter.

Spirituel qigong er med fokus på at mærke din krop – og at skabe balance i kroppen samt prøve at mærke efter, hvor ubalancer sidder og hvornår der sker en ændring. Det er fokus på at være stille med dig selv og blot være tilstede i dig selv. Og det er også et rum, hvor det er muligt at udveksle erfaringer med de andre på holdet.

Antal gange : 8

Dag: tirsdag kl. 10 - 11.15

Pris: 850 kr.